Posted by : Τζέση Μπλου Παρασκευή 3 Μαΐου 2013


Το επεισόδιο "Χριστός Ανέστη" της σειράς "Εκείνες και Εγώ" προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Το θρυ-κουβέρτ γλέντι από την Κυριακή του Πάσχα μέχρι... τον δεκαπενταύγουστο, στο γάμο του φίλου του Ζάχου, Παρασκευά, στο χωριό του δεν ήταν αρκετό. Ούτε οι γούνες και τα βαριά ρούχα ήταν αρκετά για τα ανέκδοτα της "λατρείας", του κυρίου Παπαπέτρου.
Άσε που η Ελένη, η αρραβωνιάρα, μόλις δει νυφικό, παίρνει θάρρος και ο Μαρίκος μόλις βλέπει αρνί του ανεβαίνει η πίεση στα 62 σαν θερμοσίφωνο.



Το Πάσχα του Χάι Ροκ είχε καλεσμένους τον Θάνο Καλλίρη που συνέχεια "γιορτάζει" και την Γλυκερία αλλά με το ζόρι βγήκε τρίτο. Με το Πάσχα του Εμείς και Εμείς και με Τα Αυγά και τα Πασχάλια του Κωνσταντίνου και Ελένης δεν θα ασχοληθώ καθόλου, όχι μόνο γιατί πρόκειται για ανόητες σειρές, αλλά και γιατί έπεσαν κατηγορία και από του χρόνου θα αγωνίζονται στην 2η Πασχαλινή Κατηγορία μαζί με την ΑΕΛ και το Κάζα Ντι Μακαρόνι.


Και επειδή αγωνιστήκαμε στο Πολυτεχνείο τι σημαίνει; δεν είμαστε άνθρωποι; δεν έχουμε πάθη;





Αδάμαντος 4. Λυκαβηττός. Ο Βλάσσης έχει τσακίσει τον Γιάννη στο αυγοτσούγκρισμα, έχει τσακίσει, όμως, και τα αυγά, με αποτέλεσμα να κακαρίσει. Γέμισε όλο το σπίτι με φλούδια η Κομανέτσι. Παράλληλα ο Σπύρος περιμένει έναν σύντροφο από το Πολυτεχνείο, τον Νίκο, έναν φοβερό τύπο, που είχε πει στο Τανκ "έλα βάρα".


Τι τον φέρατε αυτόν εδώ, για να μας φάει το αρνί;


Ο Νίκος είναι φοβερή περίπτωση. Αγωνιστής με έντονη ταξική συνείδηση και πλέον μένει σε ένα αγρόκτημα, καλλιεργώντας το ντολαμαδάκι και το αμπελοφάσουλο. Νορμαλέστατος τύπος ο φυσιολάτρης, φτιάχνει και φοβερά παξιμάδια. Έριξε τη Χούντα αν και δεν μπορούσε να ρίξει ούτε μια γκόμενα. Ο Νίκος παθαίνει κρίση υστερίας μόλις αντικρίζει το αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, αφού είναι οικολόγος βαριάς μορφής. Ενώ όλοι παρακολουθούν το σόλο του οικολόγου για την μακροζωία, τη φύση και το σεξ, τρώγωντας τσιμεντόλιθο και μαρούλι σκέτο, ο Βλάσσης με το αστροπελέκι με το γκαμηλοτόμαρο "καθαρίζουν" τα υπόλοιπα παϊδια και σκέφτονται να κανουν ένα μπάρμπεκιου για να "γίνουνε". Να φωνάξουν και τους διπλανούς να γίνει χαμός! Αρκεί βέβαια να μην τους δει ο οικολόγος που βοσκάει τα μαρούλια...


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Blogger templates

Από το Blogger.

- Copyright © Τζέση Μπλου -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -